Képregény

2009.03.07. 13:17

Helló mindenkinek ! Kis Blogszünet után gondoltam írok egy kicsit. Képregény... Talán már mindenki olvasott legalább egy-egy Garfield-es vicce, ha máshol nem hát a Metró újság hátúljában. Be kell vallanom hogy először valamikor 7-8 éves koromban találkoztam így a képregények világával, és elég sokáig egyedül csak a Garfieldet olvastamam . Ezután egy kis szünet érkezett, hiszen jött a kemény tanulás, és a lányok ideje :D, de mostanában újra elkeztem képregényekkel foglalkozni, már majdnem kerek egy éve olvasgatom őket, és már a "gyűjteményem" túl van jóval a 20 ezer forintos értéken, (bár vannak olyan képregényeim amiket csak az eszmei értékük miatt tartottam meg, az apukámé voltak még annó) Van egy kis kupac Mozaikom, (van köztük 2 egymást követő példány 1987 ből), ebben az évben az összes megjelent Star Wars ( természetesen a Dark Horse Comic jóvoltából) és mellé még egy 2 éves nyári példány, az első két rész az Usagi yojimbóbol (most jön ki az 5. !!), egy kisseb halom pókember, egy 2003-as pókember és Batman különkiadás, (96-oldalas, és két történetet tartalmaz), az első része a Garfield Zűr Kommandónak, és egy pár Garfield Zsebkönyv, valamint egy nagy köteg Garfield képregény füzet ( majd 50 db), Tintin kalandjainak csak egy darabját birtoklom, a Törött fül című képregénykötetet, valamint Scott McCloud A képregény Mestersége című képregénykönyvet.

Huhh kicsit igen ez hosszú volt, de gondoltam leírom részletesebben, hogy legyen a blog olvasóinak egy kiindulási pontja. :)  És természetesen beszámolok nektek minden egyes újonnan megvett/megjelenő lépregényről, talán még kissebb kritikát is mellékelhetek. :)

Nah ennyit mára, az aki szereti a képregényeket feltétlenül látogasson el ide.Jó szórakozást a böngészéshez!

Jah és említettem már h lassan egy éve rajzolgatok itthon, kissebb egy-egy oldalas képregényeket, amik csak ilyen kis "szárnybontogatások". =) Ha tehetem feltöltök majd párat, hogy elmondhassátok róla a véleményeteket.

Üdv.: A Count

A bejegyzés trackback címe:

https://vampirebean.blog.hu/api/trackback/id/tr76987251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása